0541 883 83 86
0541 883 83 86
info@hasayarkarot.com

Teklif almak için formu doldurabilirsiniz >>>

Anasayfa // Faaliyetlerimiz // KAROT İLE BETON DELİMİ
KAROT İLE BETON DELİMİ
Yapılarda demir donatılı veya demir donatısız beton zeminlerde, beton duvarlarda, beton sütunlarda, mermer granit vb. hassas yüzeylerin delinmesinde Karot ile beton delme uygulanmaktadır. Karot makinaların uçları ile Q20 – Q600 çap 400 cm derinliğe kadar yatay ve dikey konumlarda 45º ile 90º açılarla karot beton delme uygulamaları yapılmaktadır. Karot ile beton delme çalışmaları bir çok alanda aktif olarak kullanılmaktadır.
 
* Kalorifer 
* Doğalgaz 
* Tesisat - pissu giderleri 
* Klima çıkışları 
* Baca açılımları 
* Dekorasyon ve tadilat işlerinde ihtiyaç duyulan yerlerdeki beton delme işlemleri çatlaksız zararsız ve süratli bir şekilde yapılmaktadır. Vakum sistemi ile hassas yüzeyler de ( mermer. Granit dekorasyon taşları vb ) uygulamalar yapılmaktadır. 
 
 Karot ile beton delme nasıl yapılır? 
 
 Karot ile beton delme karot makinlarınca karotçu operatörler tarafından yapılmaktadır. Betonda delinecek olan yerin tespitinden sonra, hangi karot ucunun kullanılacağı belirlenir. Delinmesi istenilen çaptaki karot ucu makinaya takılır. Beton delme işleminde karot makinlarında uçta kullanılan su ısınan ucu soğutmak içindir ve gerekldir. Karot ile beton delme işleminin yapılacağı zemine yada duvara makina destekleri vasıtasıyla tutturulur. Makinanının açısınada dikkat edilir. Sabitlenen karot makinası çalıştırılarak beton delme uygulamasına geçilir. Karot ile beton delme işleri titiz bir şekilde yapılmalıdır. Böylelikle betona zarar vermemektedir. Bu nedenle karot uygulamalarınında tecrübeli ellere yaptırılması uygun olacaktır. Karot ile beton delme bir çok sektörün ihtiyacı haline gelmiştir...
 
Hasayar Karot

Duyurularımız

Sosyal Medya

Galeri Resimleri

Tümosan Hidrolik ve Derz Kesme

Bize Ulaşın

Adres: Hüsamettin Çelebi Mahallesi Gaziveren Caddesi No:20/16 Selçuklu / KONYA